Invitation

Whoever wants to contribute to this blog , posting his experiences on the same place, please send me a message !

Thursday, September 23, 2010

Πρόλογος...

Καλώς ήρθατε...

Στο BLOG αυτό θα δοκιμάσω να ξαπλώσω τις γνώσεις που απέκτησα κατά την διάρκεια της πτυχιακής μου εργασίας (τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, ΕΚΠΑ) που μόλις τελειώσαμε παρέα με έναν φίλο.

Το μέρος αυτό δεν είναι το χωράφι μου ! Θέλω να γίνει ένας χώρος για να μαζέψουμε τις λίγες γνώσεις μας για τα 3D-γραφικά , ώστε να υπάρχουν για τους επόμενους . Θα δοκιμάσω να βρω φίλους που να έχουν την διάθεση να γράψουν και αυτοί σχετικά με το θέμα, όπως επίσης θα καλοδεχτώ οποιαδήποτε βοήθεια από οποιονδήποτε από εσάς , αν μπορείτε να βοηθήσετε.

Λοιπόν.... Στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα χώρο φιλικό προς ανθρώπους σαν και μένα , που ταλαιπωρήθηκαν στην πρώτη επαφή τους με τα γραφικά και βαρέθηκαν να ανακαλύπτουν τον τροχό ξανά και ξανά , λόγω της ανύπαρκτης υποστήριξης από το Ιnternet  σε αρχάριους προγραμματιστές . Λες και η γνώση στον χώρο είναι ένα μεγάλο κοινό μυστικό καλά κρυμμένο στο χάος του διαδικτύου.

Προφανώς ΔΕΝ είμαι ο Γνώστης που θα εμπιστευθείτε τυφλά σε ότι γράφω...! Μόλις τελείωσα την σχολή και προφανώς υπάρχουν καλύτεροι οδηγοί(ΠΟΛΛΟΙ πιστέψτε με....) για το ταξίδι αυτό , οπότε μην διστάσετε να προβληματιστείτε/βρίσετε/γελάσετε με πιθανές μπούρδες που θα δείτε μόνο στείλτε ένα σχόλιο να διορθώσω. Θα προσπαθώ επίσης να τα γράφω και στα αγγλικά, αν δεν βαριέμαι...

Θα αρχίσω με αποσπάσματα της πτυχιακής μου και σιγά σιγά θα προσθέτω ότι μου φαίνεται ενδιαφέρον ...!